maanantai 29. toukokuuta 2017

Kohta se alkaa, mini kesä


Toukokuun viimeisiä päiviä viedään ja kohta on kesä, vaikka ei sitä kyllä ulos katsomalla ihan heti uskoisi! Tulevan kesän aikana me kirjoittelemme siitä, mitä teemme kesän aikana. Aika näyttää kuinka ahkeria olemme blogimme kanssa. Kanan lento on myös täysin mahdollinen vaihtoehto perheessä jossa on 4 lasta ja 2 töiden ohella opiskelevaa vanhempaa. Emme siis aio ottaa stressiä blogista.

Innostus blogiin lähti siitä kun perheen lapset innostuivat somesta, vloggaamisesta ja bloggaamisesta vanhimman lapsen saavutettua maagisen 13 vuoden iän, jolloin ovet näihin maailmoihin aukeavat. Saman aikaisesti, kesän kynnyksellä, juttelin paljon tuttavieni kanssa siitä, miten myös heitä tuleva kesä lähinnä ahdistaa tulevan rahan menon vuoksi. Aloin ajatella voisiko kesä olla mukava ilman taloudellista ahdinkoa? Onko ostetut elämykset parempia kuin ilmaiset? Mikä on se jokin mikä tekee kesästä mahtavan? Mitä me olemme oikeastaan tehneet menneinä kesinä?
Syntyi päätös ikuistaa blogiin ilmaisia tai kohtuu hintaisia kesäpuuhia muistiin tulevia kesiä varten. Hetkiin kun kesä-ohjelmaa tarvitaan, mutta pää lyö yhtä tyhjää kuin kukkarokin.

Mukava että eksyit blogiimme, toivottavasti nautit siitä ja ehkäpä saat jopa ideoita omaan kesänviettoosi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti